3 dingen om over na te denken bij het selecteren van een werkstijl

wat ik draag
Broek: Jcrew hier, vergelijkbaar hier, veel meer hier/hier shirt: hier, vergelijkbaar hier, veel meer hier Zara Sweatshirt (oud): vergelijkbaar hier, veel meer hier/hier schoenen: hier, vergelijkbaar hier, budgetplan Vriendelijk hier
Uw werkstijl stelt veel over u. Voordat u morgen kiest wat u naar het werk wilt dragen, gelooft u precies hoe uw werkstijl volume over u spreekt. Of je nu in de modewereld of een bureaubaan werkt, je 9 tot 5 werkstijl mag niet worden aangetast. Laat je werkstijl je voorstellen en voor je spreken.
De werkstijl van vandaag toont een leuke methode om grijze tonen te dragen voor werk. Gray is nog een vervanging voor degenen die hun zwarte of marine -werkkleding willen veranderen. De kleurgrijs is veilig, maar kan ook leuk zijn, afhankelijk van hoe je het precies stijl. Voor deze look ging ik met grijze broek met side streepdetails. Dit witte streepdetail zet de toon voor precies hoe ik de hele look style. Ik heb het grijze sweatshirt gelaagd met een wit T -shirt om de broek aan te vullen. Ik heb de look voltooid met witte pompen die eveneens de broekgegevens aanvullen. Als witte pumps ook sterk voor u zijn, zijn beige of grijze pompen andere alternatieven.
3 dingen om over na te denken bij het selecteren van een werkstijl:
Het is cruciaal om te geven wat je draagt ​​om te werken – hoe casual je werksfeer ook is, het is cruciaal dat je interesse betaalt aan wat je draagt. Casual werklocatie is niet gelijk aan het gebruik van wat u wilt. Vraag jezelf af, is het oké om die top, broek enz. Te dragen?
Is de kleding geschikt voor uw werkindustrie? Sommige werkomgeving is conservatief, terwijl anderen veel meer terug en casual zijn geschopt. Jurk correct voor uw werkindustrie.
Wat is de functie van je outfit: alle kleding heeft een doel. Draag geen kleding alleen omdat het relaxed en comfortabel is. Fitness Center-kleding is bijvoorbeeld geen relaxte kleding voor werk. Wees niet die persoon die wordt begrepen omdat hij zich op hun gemak voelt bij hun werkkleding.

Koop mijn uiterlijk

<< >

JavaScript is momenteel uitgeschakeld in deze browser. Reactiveer het om deze inhoud te bekijken.

Je kunt ook genieten:

De beste kleding om te dragen voor Valentine ‘…

Beste locatie om uw Halloween -kostuums te krijgen

Comfortabele evenals stijlvolle kleding om nu te dragen

De beste evenals chicste huwelijksevenement gastkledij

Wees op de hoogte.

Indicatie met uw e -mailadres om nieuws en updates te krijgen.

Zeer voornaam

Zeer voornaam

Zeer voornaam

Zeer voornaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

Achternaam

e-mailadres

e-mailadres

e-mailadres

e-mailadres

Abonneren

Zeg je bedankt voor het abonneren!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *