Bekijk de ideeën van Star Vblogger Huda Katton om lange wimper te laten groeien

, word niet betoverd als sterretjes een ooglid of twee slaan, pronken met hun prachtige lange wimpers? We doen het allemaal allemaal, laten we het toegeven. Evenals dan begrijpen we ook dat veel van de sterretjes geen echte lange wimpers hebben, en nep gebruiken voor glamour. Nepe wimpers zijn niet duur om te krijgen en moeilijk te gebruiken, maar dat is hier niet de zorg. Wat we je vandaag willen laten zien, zijn ideeën om lange wimpers te laten groeien. Je hoeft niet zo veel als breed te kijken, en hoeft ook geen bom uit te geven aan corrigerende operaties. Hier zijn een paar ideeën om lange wimpers op de DIY -manier te laten groeien. Geklezen en krijg die Leicester City Thuisshirt prachtige wimpers met onze ideeën om lange wimpers te laten groeien.
DIY Douchekamer zelfgemaakte ideeën voor lange wimpers
Ja, je hebt dat goed bekeken, je doucheruimte heeft alle oplossing om lange charmante wimpers te krijgen. Naast onthoud, elke mascara die stelt dat het bij volumineuze wimpers helpt, ligt de reactie in de rayon in het product dat lukt.

Een briefje of twee stelen van eminente YouTube Appeal Vlogger en de maker van Huda Beauty Huda Kattan, we ontdekken precies hoe de trucs in onze doucheruimte ons kunnen helpen precies te begrijpen hoe je je wimpers langer thuis kunt laten groeien; Met katoenbollen om hulp!
Huda gebruikt deze keer geen valse wimpers, ook al gebruikt ze ze nu nu zowel als toen gebruikt. Dus, met katoenen bollen die zachter zijn voor de ooglidhuid en geen irritatie veroorzaken, leert ze ons precies hoe we lange wimpers in een handomdraai kunnen krijgen.
Bron: pinterest.com De geweldige techniek onthuld
Geen valse wimpers, geen elegante mascara’s, geen volume dat cosmetica verbetert, laat Huda ons precies zien hoe katoenbollen echt die wimpers geveder, lang en mooi kunnen maken. Wat u nodig heeft voor lange wimpers in de doucheruimte zijn-

Je favoriete mascara,
Een spoolie -borstel
Wat katoen

Bron: pinterest.commethod
Begin met het aanbrengen van een beetje van uw favoriete wimperconditioner. De reden waarom ze een wimperconditioner gebruikte, is om de wimpers zowel gezond als gehydrateerd te houden. Steek het wimpershaar goed gedurende een seconde en stap vervolgens op naar de volgende stap.

De volgende stap zou zijn om uw favoriete mascara te gebruiken (kan zwart, bruin of onzichtbaar zijn). Het aanbrengen van twee grote lagen mascara om de wimpers mooi, lang en luchtig te maken, zou genoeg zijn.
[LEES OOK: Argan Oil Wimpers Treatment]

Krijg nu uw spoolie en wattenbolletjes, open de katoenen bol in Sevilla FC Thuisshirt een ronde stuk als formatie. Dep de spoolie in de slimste binnenhoek van de ronde bal en neem er een beetje katoenen vezels op af.
Ga je gang en maak je wimpers schoon met de katoenen fibred spoolie.

Bron: dailymail.co.ukwhat die je nu zou krijgen, zijn een set Twiggy wimper en lange fladderende die ook die er ongelooflijk aantrekkelijk uitzien en op de lijnen van Diva’s die je verafgood.
Natuurlijke methoden om lange wimpers te laten groeien
Als het gebruik van katoensferen en een spoolie om je wimpers lang te krijgen en fladderen is niet jouw ding, kun je met de assist van ricinusolie in de loop van de tijd natuurlijke lange wimpers krijgen. Wat u moet doen, is een theelepel ricinusolie opwarmen en het in staat stellen om de temperatuur van de ruimtetemperatuur te maken. Met de assist van oordopjes, duik in de olie en wrijf de bovenste wimpers en de onderste wimpers; VOORZICHTELIJKE ZIJN TE GEEFT om de oogbol niet aan te raken. Houd de olie twintig seconden op je wimpers en houd dan voorzichtig de ogen met koud water. Dit moet bijna elke dag worden gedaan voor de allerbeste impact om door te vinden.
Bron: blogspot.com We hopen dat je deze publicatie leuk vond over hoe Liverpool FC Thuisshirt je huis remedies kunt gebruiken om lange wimpers te krijgen, evenals evenzo hoe je doucheruimte waar je de katoenen bollen houdt en je cosmetica je ook kan helpen met fladderende wimpers. Componeer en laat ons uw gedachten begrijpen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *