Hoe voeg je lederen shorts toe aan je winterkleding

, heb je ooit geloofd dat je je shorts in de winter hebt gebruikt, maar voelde je ontmoedigd vanwege het koude weer? Met slechts een paar weken tot de winter, zal ik met u precies delen hoe u stijlvol lederen shorts (of elke vorm van shorts) kunt dragen tijdens het koele seizoen en een geweldige modieuze look produceren. Ik begrijp dat je het hele jaar op de winter hebt gewacht om ervoor te zorgen dat je je favoriete dikke trui, kniehoge laarzen en natuurlijk schattige lederen shorts kunt halen. Gelukkig is de winter ook het allerbeste seizoen om elk type kleding te stylen (inclusief shorts) vanwege de zware hoeveelheid gelaagdheid die de winter vereist. Je kunt ze combineren met veel alles van sneakers en lange jassen tot dikke gebreide truien, evenals kniehoge laarzen. Evenals ik deel ik met u enkele modieuze tips over hoe u lederen shorts toevoegt aan uw winterkleding die u warm maar chic houdt.

<< >

<< >

<< >

Tips over hoe je lederen shorts in de winter precies kunt stylen

1. Voeg een lange jas of pufferjack toe om een ​​gelaagde look te produceren en blijf warm in stijl.
Bij het combineren van lederen shorts met een jas, is het allereerste wat je vereist een uitstekende winterjas of, misschien mijn persoonlijke favoriet, een pufferjack. Er zijn veel verschillende stijlen en lengtes van jassen die je deze winter met je shorts kunt combineren: lange riemlagen, korte of lange pufferjassen. Wat je uit je winterstuk wilt, is dat het het grootste deel van je lichaam bedekt wanneer het wordt gebruikt, maar geen enkele vorm van onnodig bulk toevoegt, omdat dit alleen afleidt van de hele outfit, waardoor het net zo goed lijkt en helemaal niet trendy . Een uitstekende jas is wat je nodig hebt om met deze outfit te combineren, evenals hier zijn enkele voorbeelden van wat ik daarmee bedoel: langere, kameeljassen zien er ongelooflijk uit in de winter, dus als je er een in je kast hebt, probeer het dan te combineren met Lederen shorts en sneakers voor een stoere maar vrouwelijke look.
Een langere zwarte winterjas werkt ook uitstekend, zolang het de meeste van je benen bedekt met zwarte lederen shorts of een paar zwart strak toevoegt om met een kortere lengte jas te blijven om warm te blijven. Voor deze look zou ik persoonlijk met kniehoge laarzen gaan, maar elk type soort zal ook werken.
2. Brei sweatshirt of coltrui toppen
Turtleneck sweatshirts zijn perfecte gelaagde stukken die je snel kunt dragen onder lagen en jassen zonder elk type extra bulk aan je silhouet toe te voegen. Ze houden je warm, maar verstikken je outfit niet, dus als je leren shorts bij de hand hebt, is er niet veel betere tijd dan nu om ze samen uit te proberen.
Wat betreft gebreide truien, dit is nog een must-have winter essentieel, omdat ze beschikbaar zijn in alle soorten kleuren, vormen, zoalsnull

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *