De klassieke cricketkledingstijl beïnvloedt de mainstream Global Fashion Scene

De klassieke cricketkledingstijl beïnvloedt de reguliere wereldwijde modescene
02/08/2018, geplaatst door Alanic Global
Cricket, een van de meest gespeelde en populaire games van vandaag is niet alleen iets dat we ons herinneren voor een topsport, maar ook de stijl van de spelers die van tijd tot tijd op het veld hebben gedragen, heeft altijd de mode-voorwaartse menigte beïnvloed. De cricketlegendes bieden sinds onheuglijke tijden een aantal stijlquotiënten en zijn niet minder dan fashionista’s, en ze hebben ons onbewust elke dag tonnen stijlinspiraties gegeven.

De toonaangevende fabrikanten van cricketkleding maken de outfits voor de spelers die denken aan comfort, en daarom zijn deze kleding nietjes de perfecte fusie van stijl en gemak. Uit degenen die op de net oefensessies worden gedragen, opwarmingswedstrijden of de laatste toernooien, lijken alle kleding unieke stijldefinities op te roepen en een nieuwe trend in de modewereld te starten.

De eenvoudige maar stijlvolle en sportieve kledingstukken hebben de neiging om nieuwe regels te bepalen voor de fashionista’s, en daarom sparten de gerenommeerde leveranciers van cricketkleding de winkels op met de best uitziende en trendy cricket kledingstukken voor de mode -voorwaartse mannen en vrouwen die ze willen omhelzen die ze willen omarmen voor causale uitstapjes en gelegenheden.
Allemaal wit ensemble
Als het gaat om het inspireren van de reguliere modewereld door cricketkleding, kunnen we niet ontkennen dat het dragen van alle witte ensemble alleen door cricket begon. De slim uitziende cricketspelers bij Lord’s zagen er vertederend uit in de witte cricketkleding, en daarom inspireerde dit de modeontwerpers om stress te leggen op de trend van het dragen van alles wat een koele, rustgevende en ingetogen rage weerspiegelt.

Truien
Niet meer zijn de truien alleen beperkt tot de speeltuinen, maar ze zijn nu ook de kledingsleutel geworden voor de casual straatuitjes. Mannen en vrouwen tonen steun voor hun favoriete teams door de kleurrijke truien die worden gedragen, en soms dragen ze ook degenen die de naam en het aantal van hun geliefde spelers pronken. De trend van het dragen van de cricket jerseys kwam dus uit het spel zelf, en niet alleen tijdens het kijken naar de wedstrijd, de mannen en vrouwen worden ook gezien die zelfs feesten met deze levendige en slim uitziende truien om een ​​unieke styling te weerspiegelen.
Sublimatie rage
De cricketspelers hebben verschillende avatars voor de competitiewedstrijden via de kleurrijke sublimatie T -stukken en truien. De gesublimeerde kleding levert inspiratie aan de mode -voorwaartse menigte om veel peppy kleuren en levendige ontwerpen op hun persona te dragen voor elk doel en gelegenheid en de ultieme trendsetter te zijn.
De mesh -tees en poloshirts
De mesh -T -stukken gedragen tijdens de oefensessies worden vaak gezien door meisjes en jongens, vooral tijdens de gymlessen, met een even beroep. En als het gaat om de Polo -shirts, dragen de cricketspelers de witte polo -shirts voor de testwedstrijden, en ze zijn opnieuw terug in de modescene die wordt geïnspireerd door deze game. Dus, op deze manier, is de trend van het dragen van de klassieke polo -shirts, vooral de witte en zwarte ones, opnieuw de heup en het gebeuren vandaag. Afgezien van hen, hebben de singlets ook de voorkeur van de gymfreaks, nadat ze de spelers erin heb zien trainen.
De witte truien met V-hals
De witte v-hals witte truien geïntroduceerd door de cricket-teamwear-leveranciers die cricketmode belichamen, hebben de barrières van deze sport overgestoken en bereikten het wereldwijde mode-scenario, omdat in de winter mannen en vrouwen ze dragen om een ​​stijlvolle en elegante kledingverzuim te hebben .

Tags:
Fabrikanten van cricketkleding
Cricket kledingfabrikanten VS
Leveranciers van cricket kleding
Cricket Teamwear -leveranciers

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *