Knijp niet de … bruid?

Dankzij Kate die me het nieuws heeft gestuurd dat goedkope elegante bruiloften de winnaar van hun wc-papier trouwjurkwedstrijd hadden verklaard. Deze jurk, gemaakt door Hanah Kim, won de tweede plaats, maar het is naar mijn mening veel interessanter dan de eerste plaats winnaar. Kijk naar het detail! De rijen en rijen van ruffelen! Als u op de afbeelding klikt, kunt u de achterkant van de jurk zien, wat net zo verbluffend is.

De richtlijnen stellen dat alleen toiletpapier, lijm en tape kunnen worden gebruikt. Mijn geest, in ieder geval, verbijsters. Ten eerste, hoe kreeg ze het ding aan? Ten tweede won ze $ 200. Heeft dat zelfs het toiletpapier betaald? Ook werd de wedstrijd gesponsord door een bedrijf dat “net getrouwd” toiletpapier maakt. Ik moet toegeven dat ik nooit dacht dat ik mijn bruiloft ‘thema’ naar de badkamers heb gedacht. (In feite dacht ik zelfs nooit aan een bruiloft “thema” – het thema van mijn bruiloft, was in feite ‘bruiloft’. Maar nogmaals, dit was veel terug in het Paleozoic-tijdperk; in plaats van te zeggen: “Ik doe, “Mr. Dressaday gromde en gaf me een haas wolachtig mammoet. Heel aanraking. Mijn moeder huilde.)

Het laatste ding dat indruk op me maakte, is dat, in aankoop om de wedstrijd te betreden, u (of een lid van uw directe familie) een bruiloft zou moeten plannen. Je plant een bruiloft en heb tijd om een ​​jurk uit wc-papier te maken? Vanzelfsprekend zijn er mensen met veel betere tijdmanagementvaardigheden dan de mijne.

Klik alsjeblieft op de afbeelding om de andere jurken te zien … Als u helemaal naar de onderkant bladert, ziet u ook een link naar de inzendingen van vorig jaar. Ik hoop, op een zieke manier, dat sommige embryo bridezilla een foto maakt van een van deze loo-roll-creaties naar een lokale naaister en zegt: “Maak me dat! Alleen, doe het alsjeblieft in zijde. Dat zou hilarisch zijn.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

De moeder van alle LinkTastic Thursdaysjuly 3, 2008
Regels voor jurken bij bruiloften (geen richtlijnen voor trouwjurken) mei 30, 2005with 219 reacties
Geheime levens van jurken vol. 9december 4, 2006

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *