Week 2: 21 lijkt te stelen in 2021

Stahls ‘draait allemaal om het helpen van kleding van kleding in hun bedrijf, of je nu maar aan de slag wilt of wilt uitbreiden. Dat is waarom we zo enthousiast zijn voor deze nieuwe serie. In het geval dat je het hebt gemist, schopten we 21 warmtedruktrends om in het begin van de maand in 2021 te verkopen!

Elke weekdag in januari laten we u zien hoe u verschillende items kunt afdrukken, marketingactiva bieden om u te helpen verkopen, en u de foto’s en videoclips voor elke trend te geven. Meld u gewoon aan bij uw STAHLS-account of registreer u, om alles te pakken wat u nodig heeft. We willen dat je deze looks steekt! Gebruik ze op uw sociale mediakanalen, in een e-mail of op uw website en laat uw klanten zien wat u voor hen kunt doen en kijk hoe uw bedrijf groeit.

Laten we er meteen inspringen in de volgende vijf die ons team heeft gemaakt!

Modemarkt

Of u nu uw merk bouwt of de warmte van toepassing bent, iedereen wil iets zeggen – en wat een betere manier om het te doen dan in stijl. Creëer met HTV retail-geïnspireerde looks met gezegde en trendy ontwerpen zodra ze gebeuren. De nieuwste looks zijn een warmtepers.

Kijk # 7 – Gemengde media sweatshirt

Het combineren van verschillende HTV-materialen geeft een unieke look af die u onderscheidt van traditionele decoratiemethoden. Ga naar ons gedeelte Video Education om te leren hoe te maken textuur op dit Burnout-sweatshirt met behulp van gemengde media.

Wat we hebben gebruikt:

Materiaal: Zilver CAD-CUND® Metallic HTV & CAD-CUND®-patronen
Kledingstuk: Alternative® Frenry Terry Sweatshirt
Uitrusting: Hotronix® Auto Clam Heat Press
Accessoires: afdekplaat, Heat Press Pillow

Kijk # 8 – Drinkware-teken Vinyl

Drinkwaren is een van de gemakkelijkste manieren om een ​​product te creëren en de verkoop toe te voegen. Welke betere manier om uw klanten te helpen hun merk of bericht af te leveren op iets dat ze met hen mee kunnen nemen naar vergaderingen of zoomgesprekken. Leer hoe u eenvoudig tekenvinyl kunt toepassen zonder een warmtepers te gebruiken.

Wat we hebben gebruikt:

Materiaal: Rose Gold CAD-CUND® P.S. Teken vinyl
Mok: Leeds Gespikkelde Emaille Cup

Kijk # 9 – Denim Jacket

Een mode-nietje die nooit uit de stijl lijkt, is het denimjack. Voor sommigen was de angst voor jasdecoratie een strijd door de kleurstoffen en knopen. Bekijk onze video en versier dit unieke materiaal met vertrouwen.

Wat we hebben gebruikt:

Materiaal: elk woord. Hoe dan ook. ™ Simstitch® & CAD-PRINTZ® PERMA-TWILL ™
Kledingstuk: O & O denim jack
Uitrusting: Hotronix Auto Open Clam & Heat Press Caddy Stand
Accessoires: Heat Press Pillow, Cover Sheet

Veiligheidsmarkt

Levensmiddelen en boodschappendiensten zijn twee van de snelstgroeiende markten. Reflecterende en hoge zichtbaarheidsmaterialen zorgen voor de flexibiliteit om creatief te worden met accenten die werknemers houden terwijl ze veilig blijven terwijl u er goed uitziet.

Kijk # 10 – Uniform Dress Shirt

Als het op een logo met veel kleur aankomt, wil je geen stel vinyl liggen. Bekijk hoe we dit supermarkt-logo hebben gemaakt met een eenvoudig full-colorproduct.

Wat we hebben gebruikt:

Materiaal: CAD-PRINTZ® Full Color Logo in Express Print®
Kledingstuk: Port Authority® City Stretch Shirt
Uitrusting: Hotronix Auto Clam & Heat Press Caddy Stand
Accessoires: afdekplaat, 6 “x 10” Snelle wijzigingssplaat, thermo-tape

Kijk # 11 -Safety Reflective Vest

Naast het bovengenoemde werkoverhemd, is een veiligheidsvest een perfecte optie om het zichtbaarheid van werknemers te verhogen. Leer hoe het belang van het versieren van veiligheidsvesten nu meer dan ooit eerder voorkomt.

Wat we hebben gebruikt:

Materiaal: Navy CAD-CUND® Hi-Vis Kleur weerspiegelen
Kledingstuk: Cornerstone® veiligheidsvest
Uitrusting: Hotronix Auto Clam & Heat Press Caddy Stand
Accessoires: 11 “x 15” Snelle wijzigingssplaat

Daar heb je het – de volgende vijf uiterlijk van 21 verwarmingsprinttrends om in 2021 te verkopen. We hopen dat je zo veel van deze aangepaste kleding en accessoires houdt als ons team hield van het maken van hen. Veel tijd en onderzoek gingen in het vinden van de meest populaire items en innovatieve materialen die we kennen, zullen helpen om je bedrijf te laten groeien en je in het nieuwe jaar tot succes leiden. Blijf op de hoogte voor de markten van volgende week en lijkt te stelen! Zorg in de tussentijd ervoor dat u zich hebt ingeschreven op ons YouTube-kanaal om de nieuwste video’s te bekijken en zich aanmeld voor onze blog, zodat u geen bericht mist!

Delen is zorgzaam!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *