Cold-Weather versnelling om op uw vakantie willen aanbieden

Delen zetten

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Deze publicatie kan gelieerde koppelingen bevatten. Zie ons privacybeleid.

Bedankt aan Nike om samen te werken op deze te publiceren over koud weer gear. Alle meningen zijn mijn eigen.

Spaanse schrijver Miguel de Unamuno toen zei die man sterft van de kou, niet van de duisternis. Deze tijd van het jaar, die woorden te spreken om me meer in de letterlijke zin dan de figuratieve één. In de afgelopen week, de temperaturen in St. Louis hebben gedoopt zo laag als 29 – evenals voor deze SoCal inwoner, iets minder dan 55 is heel ongemakkelijk.

Wanneer het Leven neemt u buiten

Ik ben niet het type van de vrouw, die kunnen bundelen en / of binnen blijven tot april. Ik ben een loper die verveelt op de loopband, evenals een manege wie er heel veel verslaafd aan het rijden. Dus terwijl ik hou van de creativiteit van de gelaagdheid met sjaals, alsmede puffers evenals mutsen, dat de strategie er niet in slaagt me soms. Lopen de hele gebundeld is ellendig. En, mijn paarden zou waarschijnlijk uit het zadel werpen me als ik sprong op het dragen van een knielange puffer.

Me evenals mijn man op de top van een verwrongen muur in een modder lopen afgelopen zomer.

Mijn op mijn paard. Het is een indoor arena, maar het nog steeds koud!

Dus, toen ik onlangs de kans om te proberen Nike tech fleece evenals kille weersomstandigheden versnelling had, sprong ik in. Ik heb een gestage Nike drager door de jaren heen – mijn Frees hebben vele, vele lopen mijlen op hen, zo goed als ik heb twee Nike sweatshirts Ik zou als oude favorieten te classificeren. Plus een paar lopende tops evenals sport-bh die ik heb opgepikt door de jaren heen. Maar de realiteit is, weet ik niet kopen Nike versnelling op de routine, omdat het voelt een beetje splurgy.

Ik wens voor Warmte

Dat is waar mijn vakantie verlangen notering komt in – het is een lopende lijst van spendy garderobe upgrades, zo goed als ik draai te sturen als een willekeurige gift card of geld cadeau komt mijn manier. Hoogwaardige koud weer gear heeft een lange-termijn gebied op dat verlangen lijst. evenals nu dat ik een paar nieuwe Nike stukken aan mijn verzameling heeft toegevoegd, zal ik gewoon zeggen dat: als je het heerlijk om zowel actieve als haat de kou, kunt u Nike gear verlangen notering te zetten op uw vakantie.

Koud weer gear Picks

Joggers voor elk type Occasion

Wat is er niet dol op een paar trainingsbroek je kunt dragen met hakken? Serieus, joggers zijn de all-purpose broek. Van het programma draag ik ze als casual Athleisure, maar ze ook werken voor dressier gelegenheden.

Nike Tech Fleece Joggers, $ 69.97 (te koop), Nike

Ik ben altijd op zoek naar stukken om rep met mijn Battlegrounds op t-shirt Cedar Lake – kroop ik met modder voor die overhemd – evenals natuurlijk is deze joggingbroek precies goed.

Nike Tech Fleece Joggers, $ 69.97 (te koop), Nike

Je hoeft niet naar een Kardashian zijn om slijtage joggers met pompen. net err aan de gebruikelijke zijde (gelezen: niet dragen stilet platforms). Ik als deze met kitten heels en een gebreid vest.

Tops for Speel evenals Sport

Nike Tech Fleece Joggers, $ 69.97 (te koop), evenals Tech Fleece lange mouwen Top, $ 89.97, Nike

Een snelle Kaldi’s koffie run heeft me in de meest ongelooflijke sweatshirt ik ooit heb in handen. Het past als een leuke trui met een stijlvol gebogen zoom, evenals een col die tevens fungeren als een balg.

Nike Miler met lange mouwen Running Top, $ 45, Nike

Voor een run buiten, ik eis ernstige actieve slijtage als dit met fleece gevoerde Nike Miler top. Het heeft een hoge halslijn voor extra warmte, evenals het is niet zo aanhankelijk pasvorm die zo alomtegenwoordig met workout kleren – een groot goed voor een oude breed als ik! Ik verwacht om tonnen te gebruiken uit dit stuk in de komende maanden te krijgen, zowel op de weg als op de stallen.

Laat dit veld Legengetyget Budget Plan Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te verifiëren.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *