Prachtige aquarelschilderijen van Mary J.

Mary Jones – opmerkelijke waterverfschilderijen

Mary Jones, ook bekend als Watercolormary, is een kunstenaar die ik tegenkwam op Etsy. De passie die ze in deze waterverfschilderijen plaatst, is vrij verbazingwekkend. Haar werk zit vol met details in gevangenschap, gekleurd in een uniek palet. Zelfs de delicate details hebben zacht genoeg randen die laten zien wat een goede techniek ze heeft. Elk schilderij heeft zijn eigen verhaal uitgedrukt in aquarelkunst.
Haar inspiratie komt van de liefde voor de natuur. Je kunt zien dat haar werk een vredige sfeer creëert die lijkt op die gecreëerd door een warme zomer. Hoewel een schilderij misschien slechts vlekken en blobs lijken te zijn, zijn de patronen op zichzelf, vol kleur, intensiteit, verzadiging en textuur. Haar schilderijen zijn galerijkwaliteit Giclee -prints op natuurlijke witte, matte, 100% katoenen doek, zuur en voering volledig gratis archiefpapier met behulp van professionele printers Epson Pro en hoogwaardige inkten met 80 jaar garantie. Elke afdruk wordt met de hand aangepast en gemaakt nadat u het hebt gekocht, met een witte rand voor framing. De schilderijen omvatten een reeks maten van A2 tot A5 -papier.
Met uw eerste aankoop ontvangt u speciale * Bedankt * kortingscouponcode voor 15% korting! Nog meer, u kunt 2 prints kopen en 1 gratis krijgen. Elke print kost $ 15 en ze wordt wereldwijd verzonden.
Klik op de onderstaande afbeeldingen om op Etsy te gaan en haar schilderijen te kopen!

0/5 (0 beoordelingen)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *