Dust Ho!

Wanneer ik heb een goed schot van verontwaardiging, ik wil om te zoeken via Google books op trefwoorden als ‘belachelijk dress’ of ‘belachelijk toga’, want ik ben nog nooit teleurgesteld. Ik kan altijd een man die heeft besloten dat het enige wat mis is met de wereld van vrouwen jurk, en dat hij natuurlijk, die ver boven de grillen van de mode (en wie is, natuurlijk, het dragen van die volledig rationeel onderdeel van de jurk, de naalden) is ideaal voor kritiek passeren daarop.

Dit voorbeeld is prachtig – het is niet zo dat de straten van Londen zijn smerig, of dat u de mensen misschien niet hun sigaar butts gooien in de goot – nee, vrouwen jurken zijn te lang. (Waarom kan niet beide dingen waar zijn, vraag ik me af?)

SOCIALE CATECHISM.Q. Wat is het smerigste schepsel u dat? A. De Engels fijne dame. Q. Wat zijn uw redenen om dit te zeggen? A. Haar habits.Q. uitleggen jezelf meer fully.A. Toen ze loopt sleept ze achter haar een vergaarbak voor stof en vuil van ieder kind.Q. Hoe heet dit? A. Een lange jurk of train.Q. Wat is haar optreden? A. Hij veegt de grond, verzamelt modder, stof, sigaar-stompen, stro, bladeren, en elke andere impurity.Q. Wat gebeurt er dan? A. Deze opeenstapeling wrijft af tot op zekere hoogte op andere delen van haar jurk, of op de benen van een persoon die naast haar kunnen lopen, en toen ze krijgt in haar rijtuig, de verwerpelijke zaak bederft de voering; daarnaast is de stof het meest offensive.Q. Waarom doet zo’n belachelijke jurk dragen ze? A. Voor één van de twee redenen. Ofwel omdat ze streeft naar een slaafse nabootsing van bepaalde speciale mensen, of omdat ze geld schuldig is aan haar modiste, en durft niet om elke vorm van kleding behalve dat wat deze tiran stuurt de thuisbasis van her.Q. Waarom heeft ze niet te verhogen, of loop haar jurk om te voorkomen dat de grond? A. Want als een lui persoon, heeft ze dikke enkels [sic], of als een mager persoon, ze heeft mager degenen, die haar ijdelheid verbiedt haar naar exhibit.Q. Is er een andere reden? A. Ja; ze heeft waarschijnlijk lelijke voeten, verminkt door likdoorns of eeltknobbels veroorzaakt door het dragen van strakke boots.Q. Is er een remedie voor dergelijke gewoonten? Er is niemand, totdat haar man heeft bijna geruïneerd door haar extravagantie, als ze wordt gedwongen door economische redenen te kleden als een rationeel wezen, en tegelijk wordt schoon en charmant als de Britse vrouwelijke bedoeld was zijn. V. Wat gewaarwording voor de mens veroorzaakt door de aanblik van deze jurken? A. minachtend medelijden met de vrouw, en medelijden, zonder minachting, voor haar ongelukkige man. Q. Weet ze dit? A. Ja, maar als ze minder kleedt mensen te behagen dan ergeren vrouwen, de kennis heeft geen invloed op haar vuile gewoonten. V. Waar kan het dier te zien is? A. Op de Dierentuinen op zondagmiddag, in het Park en Kensington Gardens, en in de meeste plaatsen waar mooie kleren met succes kan worden tentoongesteld. Q. Welke les moet je afleiden uit deze? A. Die van dankbaarheid naar Providence, dat (indien gehuwd helemaal niet) je getrouwd bent met een verstandige vrouw en niet op een fijne dame. V. Wat neemt u mee te drinken? A. Alles wat je graag een naam aan.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

Geheime levens van jurken vol. 8September 13, 2006
Geheime levens van jurken # 14 MARCH 27, 2008Met 80 Opmerkingen
Ik miste bloggen tegen seksisme! 9 maart 2007

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *