LinkTastic Donderdag!

Jane heeft deze stof verzonden, die in de verkoop is bij Hancock’s van Paducah … Ze heeft ook eerder een nog een nog betere alfabetweefsel van Fashion Fabrics Club verzonden … die nu niet beschikbaar is. (Ik neem mijn eigen foto en post het wanneer de mijne aankomt.) Ze heeft deze tekst-gebaseerde stof ook verzonden, als je gewoon niet genoeg typografische goedheid kunt krijgen.

Kathy vond dit patroon bij een werfverkoop voor 33 1/3 cent (ze kreeg drie voor een dollar). Onnodig te zeggen dat ik van de zakken houd.

Over zakken gesproken, Kim stuurt deze fantastische sesam-straatvideo over hun sociale belang. (Kijk voor de Timmerman broekzakken van de Über-seventies.)

Nancy gevonden in de buurt van perfecte ginkgo-stof van Marimekko. Ik kan zien dat ik hiervoor een speciaal besparingsfonds moet starten. (WAARSCHUWING: Site Geladen slecht in Firefox 3.)

Cookie vond de fauxlero om alle fauxleros te beëindigen, in het antieke poppenhuis van patronen:

Ik denk dat dat patroon ook een durende hostessjurk is, zeker, van de late, afnemen, pan-Amerikaanse dagen van de industrie.

Heather stuurde dit fantastische ruffle nummer.

Melissa stuurde deze komma-ketting. Wil.

Kate in Texas stuurde deze echt schattige bijenweefsel van Hart’s stoffen – die je niet rechtstreeks linkt naar items, frustrerend! Dus zoek op “Bee” als je het wilt vinden. Ik zou een zeer belangrijke op maat gemaakte jurk maken … het is $ 8,99 / yard en slechts 45 “BROAK, dus misschien niet deze week.

Nog een “niet deze week” -stof (ik heb de veiling gemist!) Is dit: ik heb geen enkelvoudig, eenzaam idee waar ik echter uit had gemaakt, zelfs als ik de veiling in de tijd had gekregen, omdat het was Slechts 4 yards van 36 “brede … van verkoper EMT-MOM-70.

Marilyn wil weten of er goede doelen zijn die haar Cedar-kist vol wollen stof zou maken … en ik zou graag willen weten of er goede doelen zijn die veel katoenen restjes zouden willen, omdat de mijne schandalig wordt, en – laten we eerlijk zijn – De kans dat ik die charme-quilt maak, geef ik mopperen? Zijn oneindig.

Ik heb het geslacht en de stadsfilm nog niet gezien (ik weet het!) Maar hotpatterns (spoiler alert) heeft een gerelateerd patroon … Nu denk ik dat ik het echt zou moeten gaan zien.

Maar niet vandaag. Vandaag heb ik 500 e-mails om te beantwoorden. wens me geluk!

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

SEERSUCKER JURK, ALS PROMISED JULLY 24, 2008WITH 42 OPMERKINGEN
Wat? Is het LinkTastic Friday al? 15 augustus 2008
The Fauxlero Post om alle fauxlero postsoctober 7, 2008 te beëindigen

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *