3 FALL HEMLINES U moet

delen hebben

Tweet

Pin

Reddit

Zak

Dit bericht kan Affiliate-links omvatten. Zie ons privacybeleid.

Als er iets is om te zeggen over silhouettrends, is het dat ze zich ontvouwen in vegende menigten. Denk aan het begin van elke iconische stijl – baggy jeans, sigarettenbroek, wide-been gauchos – en je herinnert je 10 verschillende iteraties allemaal tegelijk. Niet één sloop langzaam en singularly terug. Nee, elk nam de markt volledig over voor hun eerlijke deel van de tijd. We hebben al een nieuwe ronde meegemaakt met rechte been silhouetten. Weet je, al die vintage-geïnspireerde high-taille jeans Emily Ratajkowski en Squad Rock met hun gewassen en bodysuits. volgende? De hemlijn een paar centimeter nemen. Terwijl je overstaat in maanden waar je wilt pronken met al die moordenaar nieuwe laarzen, overweeg dan rechte benen in enkellengtes.

Tal van riffs op het silhouet van de enkellengte beginnen je favoriete winkels te infiltreren, dus het is tijd om te beginnen met jezelf te vragen, wat je absoluut nodig hebt? Lees verder om de drie vitale henlijnen te ontdekken die u dit herfstseizoen moet hebben om u voor te houden op de curve.

De Kick Flare Henline

Warehouse Kick Flare Jean, $ 25 (te koop), Asos

Boho Bell Bottoms krijgen een modieuze upgrade in deze kortere stijl met Stretch Ponte-opties voor het kantoor, denim voor het buitenleven en andere stoffen voor altijd tussenin. Hoe weet je of je die hebt gevonden? Als je kunt bedenken aan iemand die “hoge wateren!” Schreeuwen bij jou terwijl je ze draagt, koop ze dan. U wilt de fakkels hoog om verpletterde fluwelen laarzen en geborduurde muilezels te laten zien.

De stapsomline

Mid Rise Frayed Hem Bebouwd Jean Legging, $ 59,50, Express

Technisch gemaakt van twee henlines, heeft een Step-silhouet een kortere hemlijn aan de voorkant met een altijd-zo-enigszins langere zoomlijn achter. Een 1-inch stapsom die onvoltooid is met rauwe randen is de van de momentzoete plek, die je informele skinny Jean in overgangsmaanden, met alleen de kleinste tweak neemt.

De gerafelde hemlijn

Earl Jeans Frayed-Hem Medium Wash Skinny Jeans, $ 37,99 Macy’s

Overmatige rafelen voegt een leuke kleine trim toe aan de zoom van het laatste enkellengte silhouet dat je wilt voor deze herfst. Laat een paar centimeter gerafelde randdans over een pant terwijl je door de stad loopt. Of u het nu op die manier koopt of het maakt met een kleine DIY-actie op een ouder paar, een paar centimeter fray maken voor een hemlijn die klaar is om te spelen!

Laat dit veld LEEFTEETGET BUDGY Fashionista in uw inbox!
E-mail *

Controleer uw inbox- of spammap om uw abonnement te bevestigen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *