Vaderdag 2018 Custom Cadeau Collection

Vaderdag is zondag, 17 juni. Toon je liefde en dankbaarheid jegens je onbaatzuchtige, liefdevolle vader met ons aangepaste geschenk dat hem aan het lachen maakt en zeker zijn hart warm. Deze vaderdag, laat je vader iets speciaals krijgen. Bij Nyfifth hebben we een giftcollectie afgerond die perfect zijn voor maatwerk – kleding, tassen en hoeden. Deze geschenken zijn praktisch en toch speciaal. Neem de favoriete foto van je vader, citaten of je eigen ontwerp en zet ze aan. Niets beëindigt dat je vader een vaderdaggeschenk krijgt dat is gepersonaliseerd!

Kleding

Pas een kledingstuk met je liefde voor je vader aan! Bij Nyfifth bieden we een breed scala aan kleding voor mannen, waaronder casual t-shirts, Politie-poloshirts, professionele kledingoverhemden en nog veel meer. Onze kleding zijn geweldig voor werk op kantoor, trainen in de sportschool en nacht / dag uit op de stad, of zelfs thuis. Voeg logo, afbeelding of uw eigen ontwerp toe aan deze kleding met onze zeefdruk of aangepaste borduurservice die deze vaderdag perfecte en unieke geschenken zou zijn.

Van linksboven naar rechtsonder:

Gildan 8300 – Ultra Blend 50/50 T-shirt met een zak

Adidas a233 – Heren 3-strepen schouderpolo

Red House® RH54 – Sweater Fleece Full-Zipjack

Van Heusen 13v0042 – Korte mouw Oxford

Hoeden

Voeg uw logo of ontwerp toe om een ​​aangepaste hoed voor je vader te maken. We bieden een verscheidenheid aan hoeden, waaronder klassieke trucker caps, gewassen caps, papa’s en meer die ideaal zijn voor sport, reizen, zelfs alledaagse slijtage. De follows zijn enkele mesh-achtige hoeden die je vader zullen helpen om koel te houden in de zomer.

Van linksboven naar rechtsonder:

Sportman 3200 – Spacer Mesh Cap

Yupoong 6006 – 5-panel Classic Trucker Cap

Havenbedrijf C112 – Snapback Trucker Cap

Havenbedrijf® C930 – Gestructureerde Camouflage Mesh Back Cap

Tassen

Tas is een essentieel in ons dagelijks leven. Als je vader houdt van fietsen, wandelen en kamperen of reizen, zijn onze rugzakken en duffelzakken je geweldige keuzes. Wij bieden een breed scala aan tassen van populaire merken, zoals Ogio, Nike Golf, Port Authority en meer. Onze tassen kunnen worden aangepast met logo of uw eigen ontwerp. Kies er een om te laten zien dat je liefde en waardeert je draagvader.

Van linksboven naar rechtsonder:

Ogio® 411053 – Marshall-pakket

Port Authority® BG207C – Camo Xtreme Rugzak

Liberty Bags 8806 – Groot vierkante duffel

Nike Golf TG0241 – Medium Duffel

Maatwerk nodig? Nyfiftth is ook gespecialiseerd in aangepaste borduurwerk en zeefdruk! Wij bieden onze imprinting services op al onze producten tegen lage concurrentiekosten. Of het nu gaat om een ​​grote fondsenwerving of voor je kleine honkbalteam, we hebben je gedekt. Voor afdrukopvragen, bel ons vandaag op (877) 695-9722 of e-mail ons op support@nyfifth-inc.com.

Published

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *