Linnen shirts – Turquoise check shirt voor heren

Nieuw Bugatchi Uomo linnen shirt uit de 2013-heren sportkledingcollectie. Zacht, linnenhemd in maten Medium tot 3XL. Dit is een uniek linnenhemd dat ongelooflijke kleur combineert met hete modecontrole.

Klanten die geen gevormd fit rapport dragen dat het bestellen van één maat is een perfecte pasvorm.

NS5003L87S
100% linnen
Gevormde pasvorm
L94S – L / S – Regelmatige kleine kraag One Pocket Contrast Collar and Cuffs
Maten Medium tot 3XL
Retail $ 149

Online kopen: heren linnen shirt

Over Bugatchi UOMO: Bugatchi UOMO is een fabrikant van sportkleding van wereldklasse. Bugatchi UOMO biedt fijne mannenkleding voor diegenen die opgemerkt willen worden zonder voor de hand liggend te zijn. Ze combineren mode-voorwaartse stijlen met hoge kwaliteit en gevoel. Het doel van Bugatchi Uomo is om hun klanten te helpen een individueel gevoel voor stijl te cultiveren.

Over CEOGOLFSHOP.COM

CEODOLFSHOP is gespecialiseerd in volume-bestellingen voor actieve levensstijlkleding en uitvoerende geschenken. Terwijl de meeste bedrijven slechts een paar kleuren dragen, biedt CEODOLFSHOP de hele regel van elk merk, dus wanneer een klant verliefd wordt op een merk, hebben ze de meeste keuzes. CEODOLFSHOP.COM is een geautoriseerde online retailer voor de hele Bugatchi Uomo-lijn. Het particuliere bedrijf verkoopt momenteel in het Noord-Amerika en zeven landen, hetzij rechtstreeks of via haar gelieerde ondernemingen tot leidinggevenden, toernooi-directeuren, handelsdirecteuren en consumenten.

Dit artikel is niet langer actueel. Klik hier om online te winkelen voor de nieuwste Bugatchi Uomo Heren-shirts.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *